WELKOM BIJ TESTEN VOOR TOEGANG

Druk op de onderstaande button voor het boeken van een testafspraak voor Testen voor Toegang, een gratis test welke u wordt aangeboden door Stichting Open Nederland in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport:
Helpdesk Testen voor Toegang (tussen 08:00 en 20.00)
Als u vragen heeft over het programma Testen voor Toegang of u ondervindt technische problemen, kunt u contact opnemen met de helpdesk via nummer 088-7770809 (maandag t/m zondag tussen 08:00 en 20:00 uur)
Covidia_Logo_White_800.png
Positieve testuitkomst
In het geval dat u positief wordt getest bij Covidia, wordt u hier over zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Vervolgens doen wij u via email een verzoek toekomen om aanvullende informatie aan ons te verstrekken die wij kunnen gebruiken bij de doormelding aan de GGD. Covidia is verplicht om alle positieve personen binnen 24-uur aan te melden bij de desbetreffende GGD. Let op: Een positieve test bij Covidia levert u later geen herstelbewijs op. De GGD is de enige instantie die bevoegd is om herstelbewijzen te verstrekken. Zij verstrekt alleen herstelbewijzen aan personen die positief zijn getest bij de GGD.  Covidia adviseert iedereen die positief is getest bij een commerciele testaanbieder zich nogmaals te laten testen bij de dichtstbijzijnde GGD.

 
Zakelijke informatie

© 2021  Covidia Nederland B.V.