WELKOM BIJ TESTEN VOOR JE REIS

Druk op de onderstaande button voor het boeken van een testafspraak voor Testen voor je Reis, een gratis test welke u wordt aangeboden door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat:
Helpdesk Testen voor je Reis (tussen 08:00 en 20.00)
Als u vragen heeft over het programma Testen voor je Reis of u ondervindt technische problemen, kunt u contact opnemen met de helpdesk via nummer 085-5807179 (maandag t/m zondag tussen 08:00 en 20:00 uur)
In het geval dat u positief wordt getest bij Covidia, wordt u hier over zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Om uw uitslag te kunnen verifiëren vult u een aantal ontbrekende gegevens in.  Covidia is verplicht om alle positieve personen binnen 24-uur aan te melden bij de desbetreffende GGD. Let op: Een positieve test bij Covidia levert u later geen herstelbewijs op. De GGD is de enige instantie die bevoegd is om herstelbewijzen te verstrekken, daarbij verstrekt zij alleen herstelbewijzen aan personen die positief zijn getest bij de GGD.  Covidia adviseert iedereen die positief is getest bij een commerciële testaanbieder om zich nogmaals te laten testen bij de dichtstbijzijnde GGD.
Covidia_Logo_White_800.png
Zakelijke informatie

© 2021  Covidia Nederland B.V.